Мъжът, роден под този зодиакален знак, се отнася с жена

...
 
Мъжът, роден под този зодиакален знак, се отнася с жена
Коментари Харесай

Мъжете от тези 4 зодии, ще се отнасят с вас като с КРАЛИЦА

 

Мъжът, роден под този зодиакален знак, се отнася с жена си като с същинска кралица и няма нищо срещу да направи повече, с цел да я направи щастлива.Той е човек, който в действителност вижда всички старания, които сътрудникът му поставя за него.  И сигурно знае по какъв начин да даде нещо в подмяна. С подобен мъж ще се обгрижвани, преследвани и той в никакъв случай няма да ви се насити.

Той ще ви накара да се почувствате специфични, даже в тези дни, когато не се харесвате.

Той ще гледа единствено вас в стая, цялостна с красиви дами, и единствено с една усмивка може да накара сърцето ви да бие по -бързо. Дори и да е същински стопанин, когато съблазнява, той в никакъв случай няма да се възползва от това и ще ви бъде правилен.

Той знае, че същинските дами са сложни за намиране, по тази причина в никакъв случай не би сменил диаманта си за камък.

 

Рак

 

Това е един от най -чувствителните и прочувствени зодии и той демонстрира това на колегата си всекидневно. С подобен мъж ще бъдете обсипани с целувки и обятия, тъй като това е неговият метод да

Той ще извърши всяко едно предпочитание на колегата си и няма да има нищо срещу да го направи. Той би предпочел да остане с колегата си вкъщи, да гледа добър филм, в сравнение с да излезе с приятелите си и да се забавлява.

Той е същински брачен партньор и не е чудно, че всички девойки, които излизат с Рак, се оказват щастливи.

Мъжът Рак ще бъде вашата поддръжка, когато не знаете какво да вършиме. Той ще бъде вашият здрав разсъдък, когато сте изгубени, и най -добрият ви другар, когато имате потребност от рамо, на което да плачете. Той е индивидът, който постоянно ще ви слага преди всичко, даже в случай че това значи, че в последна сметка ще бъде засегнат.

 Мъжете от тези 4 зодии, ще се отнасят с вас като с КРАЛИЦА

Лъв

 

Лъв е мъж, който обича да разглезва партньорката си със скъпи дарове и сантиментални вечери със свещи. Той е същински благородник и постоянно знае какво да прави и какво да каже, с цел да съблазни жена.

Когато е във връзка, той е предан и не гледа встрани.

Той е фамилен вид човек, тъй че когато почувства, че е намерил вярната жена, той по -скоро ще се откри, в сравнение с да желае да е свободен и да купонясва всяка вечер.

Той се усеща доста по -добре, когато има някой, и по тази причина знае да се отнася към жена си с обич и почитание.

Ако сте имали шанса да се омъжите за подобен мъж, можете да сте сигурни, че той ще се грижи за вас по най -добрия метод. Той даже ще пренебрегне желанията си, единствено с цел да ви, тъй като в случай че вие сте щастливи, и той е благополучен.

Животът с него ще бъде като най -красивата любовна история и той в никакъв случай няма да съжалява за цялата обич и любов, които ви дава.

 

Козирог

 

Мъжът от тази зодия просто обожава дамата, в която е влюбен. Той ще направи всичко по силите си, с цел да се чувствате обичани от самото начало.

Той няма да гони други дами, тъй като има най -красивата до себе си. Той в никакъв случай не би направил нещо неуместно, с цел да рискува да те загуби, и постоянно ще ти покаже какъв брой те обича и какъв брой значиш за него.

Понякога може да се държи като леден човек, само че в действителност е много мек. Той вижда всичко, което се случва към него и е много интелигентен, когато избира Той е човек, който усеща всичко надълбоко, тъй че в никакъв случай не би ви наранил съзнателно.

Животът с него ще бъде като в приказка и той постоянно ще те обича като първия ден.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР